FabrykaZUBR » Produkty » Prosoja Standard 42-6
PARAMETRY:

Zawartość aminokwasów:



Cechy charakterystyczne produktu:


UNIWERSALNA
- przeznaczona do żywienia wszystkich grup zwierząt gospodarskich
- o wysokiej zawartości cennego białka sojowego
- wysoki PROFAT – 48% (białko: 42%, tłuszcz: 6%)
- pożądany skład aminokwasowy

 

EUROPEJSKA
- wyprodukowana z nasion soi NON GMO pochodzenia europejskiego
- produkowana w systemie zapewniającym stałe dostawy
- umożliwiająca rozwój rodzimego rynku
- wyprodukowana w wyniku najnowszych technologii

 

ORYGINALNA
- wyprodukowana bez użycia rozpuszczalników chemicznych
- zawierająca korzystny skład kwasów tłuszczowych, aktywne witaminy
- wyróżniająca się unikalną na rynku, jednolitą strukturą
- charakteryzująca się wyższym poziomem energii niż standardowe komponenty białkowe

 

Korzyści z zastosowania:

- w żywieniu bydła – niweluje niedobory składników odżywczych w paszach gospodarskich, bilansuje zapotrzebowanie pokarmowe, zwiększa w bezpieczny sposób możliwości produkcyjne
- w żywieniu drobiu – wpływa na wysokie przyrosty/nieśność oraz mniejsze zużycie paszy
- w żywieniu trzody – wygodne przygotowanie paszy i wysoka zdrowotność stada
 

Pozostałe cechy produktu:

• Naturalne barwniki – na żadnym etapie produkcji w technologii ZUBR nie stosuje się rozpuszczalników chemicznych, co sprawia, że komponent paszowy ma naturalny, intensywnie żółty kolor
• Nęcący zwierzęta zapach – delikatna obróbka nasion soi nie degraduje substancji zapachowych
• Wysoka smakowitość – komponent paszowy ma słodki smak; proces technologiczny nie degraduje substancji smakowych
• Jednolita struktura – produkt wyróżnia się jednolitą strukturą (bez zbryleń i grudek), dzięki zastosowaniu podczas obróbki strukturyzatora; znacznie ułatwia to mieszanie z innymi składnikami paszy
 

Dawkowanie:

bydło: 1-4 kg/szt./dzień
brojlery: 15-25%
nioski: 15-20%
trzoda chlewna: 10-12%

Dziękujemy! Twój formularz kontaktowy został wysłany.
Błąd! Twój formularz nie został wysłany, spróbuj ponownie.
Informacja o plikach cookie na tej witrynie. W celu polepszenia jakości naszej strony używamy plików cookie. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności.
Zgadzam się